Villen kuva -liike edustalta
GDPR tietoturvaseloste
11.06.2018


Yksityispuolen tietoturvaseloste (GDPR)

Yksityisistä kuvausasiakkaista teemme vain yhteistietokortin paperille. Yhteistietokorttiin tulee etunimi, sukunimi, osoite ja puhelinnumero, sekä yleensä myös ostettu tuote.

Tämä paperikortisto säilytetään kassakaapissa yöllä ja siihen pääsee päivisin käsiksi vain henkilökunta. Kortisto auttaa palvelemaan kuvausasiakkaita paremmin.

Kuvat säilytämme suosituksen mukaisesti 2 vuotta kuvatun nimellä tietokoneella, joka ei ole kytketty nettiin. Tätä konetta käyttää vain henkilökunta, eikä asiakkailla ole pääsyä tälle koneelle.

Netin kautta tulostettavaksi lähetettävät kuvat voi edelleekin laittaa tulemaan ilman rekisteröintiä. Palvelusta Pohjoismaissa vastaa Netlife Norjassa. Palvelussa voi myös rekisteröityä nimellä ja puhelinnumerolla. Samalla annat luvan rekisterin pitäjälle kerätä tietoa sen verran, kun on tarpeen oikeiden kuvien lähettämiseen ja tekemiseen.

Kuvat tehdään liikkeessä Villen Kuvan tietokoneille ja säilytetään nimetyissä pusseissa suljetussa laatikossa.

Passikuvaa varten kysymme kuvan lähetyksen yhteydessä asiakkaan etunimen ja puhelinnumeron. Puhelinnumero tarvitaan helpottamaan kuvatunnuksen lähettämistä kuvatulle. Etunimi ja puhelinnumero menevät poliisin ylläpitämälle palvelimelle. Meille ei jää nimitietoja talteen. Passikuvat poistetaan koneeltamme muutaman viikon sisällä. Kuvissa ei näy nimeä eikä muitakaan tietoja. 


 

AJANKOHTAISTA

 


 

Tee tärkeistä kuvista ikimuistoinen kuvakirja! Kuvakirja on erinomainen lahja syntymäpäiville tai esimerkiksi polttareihin.

Matkakuvat säilyvät kuvakirjassa helposti katseltavassa muodossa.

Katso lisää www.villenkuva.fujikuvat.fi

 

30.10.2014

TUTKITUSTI

SUOMEN PARASTA PALVELUA
Testi 10/08

mb

sony olympus canon nikon