GDPR tietoturva seloste
11.06.2018


 

Yksityispuolen tietoturva seloste  ( GDPR )

Yksityisistä kuvaus asiakkaista teemme vain yhteistieto kortin paperille. Siihen tulee etunimi, sukunimi, osoite, puhelin numero. Yleensä myös ostettu tuote esim. kolme -sarja.

Tämä paperikortisto säilytetään kassakaapissa yöllä ja siihen pääsee päivisin käsiksi vain henkilökunta.

Tämä kortisto auttaa palvelemaan kuvaus asiakkaita paremmin.

Kuvat säilytämme suosituksen mukaisesti 2-vuotta  kuvatun nimellä tietokoneella, joka ei ole kytketty nettiin. Tätä konetta käyttää vain henkilökunta eikä asiakkailla ole pääsy tälle koneelle.

 

Netin kautta tulostettavaksi lähetettävät kuvat voi edelleekin laittaa tulemaan ilman rekisteröintiä. Palvelusta pohjoismaissa vastaa Netlife Norjassa. Palvelussa voi myös rekisteröityä nimella ja puhelin numerolla ym. Samalla annat luvan rekisterin pitäjälle kerätä tietoa sen verran kun on tarpeen oikeiden kuvien lähettämiseen/tekemiseen.

Kuvat tehdään liikkeessä Villen kuvan koneille ja säilytetään nimetyissä pusseissa suljetussa laatikossa.

 

Passikuvaa varten kysymme kuvan lähetyksen yhteydessä asiakkaan etunimen ja puhelin numeron.  Puhelin numero tarvitaan helpottamaan kuvatunnuksen lähettämistä kuvatulle.Etu nimi ja puhelinnumero menee poliisin yllä pitämälle palvelimelle. Meille koneelle ei jää  nimitietoja. Passikuvat poistetaan koneeltamme muutaman viikon sisällä. Niissä ei näy nimeä eikä muitakaan tietoja.

 AJANKOHTAISTA

 


 

30.10.2014


sony olympus canon nikon