Villen kuva -liike edustalta
Canvas-taulut ovat upea kuvamuisto
24.09.2019


Teemme kiilakehyksille pingoitettavia sisustustauluja omista kuvistasi. Taulut eli canvakset printataan 12-värisellä Canon-printterillä. Canvas-taulu on upea ja näyttävä kuvamuisto tärkeistä hetkistä ja rakkaista ihmisistä ja lemmikeistä. Taulu toimii myös persoonallisena sisustuselementtinä, joka sopii joka kotiin.

Musteena käytetään vesiliukoisia värejä pitkän säilyvyyden takaamiseksi. Tästä johtuen canvas-taulua ei kannata pyyhkiä märällä rätillä.

Sijoita taulu sellaiselle seinälle, johon ei paista suoraan aurinko. Näin canvas säilyttää värit hyvänä pidempään. Ikkunalasi suodattaa osan haitallisesta UV-valosta, mutta taulun värit vaalenevat ajan mittaan.

Kehystämö voi myös laittaa canvas-tauluun kehykset myöhemmin valintasi mukaan.

Taulun takana on kulmissa reiät, joihin voidaan laittaa puukiilat. Kiilat ovat tarpeen, jos taulu alkaa löystyä vuosien saatossa. Kiiloilla taulu kiristetään uudelleen kireäksi. Meidän nykyisin käyttämällä laadukkalla materiaalilla (Artist Canvas synthetic 350 g) kiiloja harvoin tarvitaan. Niitä saat meiltä kuitenkin tarpeen vaatiessa. 


 

AJANKOHTAISTA

 


 

Tee tärkeistä kuvista ikimuistoinen kuvakirja! Kuvakirja on erinomainen lahja syntymäpäiville tai esimerkiksi polttareihin.

Matkakuvat säilyvät kuvakirjassa helposti katseltavassa muodossa.

Katso lisää www.villenkuva.fujikuvat.fi

 

30.10.2014

TUTKITUSTI

SUOMEN PARASTA PALVELUA
Testi 10/08

mb

sony olympus canon nikon